Over

Verhey Vlees is gespecialiseerd in het vakkundig verwerken van runderen afkomstig uit de melkveehouderij. De runderkarkassen worden in Nuth zorgvuldig versneden, verpakt en geëtiketteerd op klantspecificatie.

Challenge

Bij Verhey Vlees in Nuth beheren wij de kantoorautomatiseringsomgeving en de productieomgeving. Wij zorgen ervoor dat het platform voor de SAP-omgeving optimaal functioneert en een hoge beschikbaarheid garandeert. In 2017 hebben wij de infrastructuur vernieuwd door gebruik te maken van Cisco Meraki en onlangs is het serverpark geheel vernieuwd.

Roy Westerhof, manager ICT bij Verhey Vlees:

“Verhey Vlees is van oudsher een familiebedrijf. We waren op zoek naar een regionale partner die ons op ICT-netwerkgebied kon adviseren én ons verder kon helpen met professionaliseren. Oog houdend voor onze primaire business. end2end faciliteert onze netwerkvoorzieningen, servers, werkplekken en het backup beheer. Sindsdien zijn onze diensten erg stabiel en onderhoudsarm. We zijn dan ook tevreden over de samenwerking. De no-nonsense cultuur en directe contacten ervaren we als prettig. Ook zijn we erg tevreden over de flexibiliteit bij ad hoc verzoeken.

We werken altijd samen met dezelfde twee mensen binnen end2end. Het is fijn om telkens dezelfde aanspreekpunten hebben, maar bij drukte vallen sommige niet prio zaken nog tussen wal en schip. Om de continuïteit en inzetbaarheid te vergroten, zou het daarom goed zijn om dit breder te trekken. We kunnen end2end in ieder geval van harte aanbevelen. Ben je op zoek naar laagdrempeligheid en wil je ontzorgd worden op ICT-gebied, dan is end2end een gedegen partner. Kundige mensen met oog voor de klant!”