Over

MECC Maastricht heeft als doel de verwachtingen en ervaringen van organisatoren en bezoekers van beurzen, congressen en evenementen te overtreffen en uit te blinken in inzet, toewijding en persoonlijke service. Onze partners moeten ook aan deze verwachtingen kunnen voldoen.

Project

In 2014 namen we bij het MECC het beheer over als Managed Service Provider. Vanaf dat moment hielden we ons bezig met de kantoorautomatisering. In 2015 hebben we het netwerk van MECC helemaal vernieuwd. We implementeerden een nieuw glasvezelnetwerk en een Wifi-netwerk op basis van Cisco Meraki. Sindsdien beheren we ook de infrastructuur van zowel de kantoorautomatisering als van het Event- en Congrescentrum. Tijdens congressen en evenementen van het MECC bouwen wij de IT-infrastructuur voor het event en we zorgen voor een optimale beschikbaarheid.

Lars Wolfs, manager Building & Facilities bij MECC Maastricht BV.:

De samenwerking loopt vanaf het begin naar tevredenheid. Dat ze heel snel kunnen schakelen en dat ze onze organisatie heel goed kennen, zijn de sterke punten van end2end. De medewerkers hebben zich echt in onze organisatie verdiept. We zijn een bijzonder bedrijf, in ieder geval niet standaard. En in de congres- en evenementenwereld veranderen de dingen voortdurend, ook op netwerkgebied.

De mensen op de helpdesk kennen ons ook goed. Het enige verbeterpuntje voor end2end is dat ze soms niet terugkoppelen wat ze doen. Dan leggen wij iets voor waar zij keihard mee aan de slag gaan, maar in de tussentijd is het stil. In het begin dachten we in zo’n geval soms dat ze ons waren vergeten.”